Service

Compu-Plus, de PLUS in computerservice!
 

Reparaties

Naast defecte hardware kunnen er ook andere storingen voor u opgelost worden. Te denken valt aan storingen van het besturingssysteem door bijvoorbeeld aanwezigheid van spyware, een virus, of een verkeerde instelling.
 
Indien een systeem niet meer naar behoren functioneert, kunnen wij bij u langs komen om het probleem te verhelpen. Een pc die te veel softwareschade heeft opgelopen, wordt in de regel opnieuw geïnstalleerd. Als er een probleem is met de hardware, dan kunnen wij het defecte onderdeel vervangen.
Als er in overleg met u besloten wordt om de pc mee te nemen, dan wordt deze binnen drie werkdagen weer bij u terug bezorgd, tenzij het leveren van nieuwe onderdelen langer op zich laat wachten.
U krijgt altijd vooraf een prijsopgaaf van de te leveren goederen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Starttarief bedraagt € 39,95 (dit is inclusief voorrijkosten binnen een straal van 15 km en inclusief een half uur arbeid).
Daarna geldt het normale uurtarief van € 52,50 per uur, het eerstvolgende halfuur wordt altijd doorberekend, daarna per kwartier.
Buiten het 15 km gebied hanteren wij een kilometervergoeding van 20 eurocent per meer gereden km.


Garantie op reparaties:

Op reparaties wordt een garantie van 3 maanden gegeven bij normaal gebruik. Dit geldt uiteraard niet voor het verwijderen van virussen. Bij computers waarop zich, na reparatie en correcte aflevering, een virus installeert kunnen wij geen garantie verlenen. De gebruiker dient zich te allen tijde te voorzien van een virusscanner die up to date is, en is hiervoor zelf verantwoordelijk.
Op al onze leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Middelburg.
 
Alle genoemde prijzen op deze website zijn inclusief btw.